GPSCoordinaat.nl
PRODUCTENPRODUCTEN
ZOEK LOCATIEZOEK LOCATIE
DEMONSTRATIEDEMONSTRATIE
BESTELBESTEL
CONTACTCONTACT
AANVULLING GEGEVENS
Uw bestaande excelsheet of database ëënmalig uitbreiden?
Voor slechts 1 cent per adresgegeven* wordt uw data gevalideerd en voorzien van de exacte cöordinaten.

BESTEL DE DATABASE
Bestel en download de database met alle
adressen en bijbehorende coordinaten.
Of informeer naar de updates welke
meerdere malen per jaar
beschikbaar zijn tegen
een zeer gunstig tarief!

Prijs v.a.:      € 39,=
GPSCoordinaat-Database
In de afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij diverse projecten welke te maken hadden met locaties. Dit betrof zowel het dynamisch tonen ervan op een kaart, als het zoeken naar nabijgelegen locaties en/of afstandsberekening, alsmede het valideren van adresgegevens tijdens of na de invoer. Aangezien deze gegevens nergens eenvoudig of in een hanteerbaar formaat werden geleverd en wij de gegevens al verzameld hebben, is deze database nu voor iedereen beschikbaar gesteld.
Door onze ervaring met verschillende software- en database-architecturen is het mogelijk om deze database ook direct in uw bestaande omgeving te gebruiken.
De database is beschikbaar in het simpele 4PP-niveau en uitgebreider op 6PP-niveau, waarbij ook de letters van de postcodes en de huisnummer-series geleverd worden. Alle versie bevatten straatnaam, woonplaats, gemeente en provincie en uiteraard de bijbehorende GPS-coördinaten, De coördinaten zijn beschikbaar in het decimale WSG84- en optioneel in het Rijksdriehoek (RD)-formaat.
Huisnummer-niveau
Ook is de database beschikbaar met alle coordinaten op huisnummer-niveau.
Ieder adres is, net als de 'normale' GPSCoordinaat-Database voorzien van bijbehorend coordinaat in WGS84- en optioneel in RD-formaat.
Extra in deze versie, is dat alles op huisnummer-niveau is en hiermee bijna
9 miljoen records bevat. Alle bestaande huisnummers zijn per straat te raadplegen en vanzelfsprekend worden hier ook de plaats, gemeente en provincie bijgeleverd.
 
   
GPSCoordinaat.nl is een onderdeel van Bososoft   ||   KvK: 52623688   ||   BTW: NL.1858.29.880.B01   ||    www.bososoft.nl